nuffnang

my nuffnang

visitor 2011

Jumaat, 5 Januari 2018

lunch ofis untuk penutup tahun 2017


salam sumer..
lama pulak blog ni bersarang ye..
so azam 2018 ni nak teruskan aktiviti berblog..
rindu ok..

penutup tahun 2017 kami lunch kat double tree hotel..
byk2 menda kat situ..lai chi kang dia paling win..
sedap giler lai chi kang..
pastu satay daging dia..pergh..lain dari yang lain...
ada duit ada masa..nk repeat lagi..
insyaallah..


anak dara no 3


comel sungguh anak dara no 3 aku ni tido..
hehehe...
dah setahun 7 bulan
mmg sgt2 periang..
sgat2 manja
sgt2 garang
sume ke dia lah...
anak bongsu katakan..
hehehe

Rabu, 1 November 2017

jalan2 midvalley


suri n darin ni...
kalau dapat kuar mmg suka sgt lah kalu dpt g midvalley
membesar kenal dengan midvalley
eh jangan silap..
bukan berlagak ke apa...
aku mmg dok kuarter brickfields..alahai tersgtlah dekat ngan midvalley..
lagipun papa anak2 dara ni dulu...opis nye midvalley...
ibarat tempat bermain budak2 ni lah..


kan aku cakap..
selamba lepak..
ini mesti papa dia tgk vape on..
anak2 lepak tepi tu


amboi darin kekwat ko ye..
dpt soping mmg hati berbunga2 lah sumer..
baru mengepow papa kt smiggles..
aduiiii
nasib mama xde


ntah apalah budak dua ni nak mengepow...
ni papa ngan anak2..
bila aku tanyer ..kuar beli apa..
pandai berpakat jawab
beli barang sale kt smiggles..murah2 je..
eh hello..ingat mama ni budak2 ke tak tau harga barang smiggles tu...
korang tunggu lah mama soping nnati..
juling korang tgk..
huhuhu

Selasa, 31 Oktober 2017

teman makngah konvo


ini sambungan pagi tadi
alkisah adik g midvalley
kakak2 berenjoy kat ipoh


tahniah makngah..
makngah ni misi
so konvo advance misi dia..


muka masam duduk berimpit agaknya


nenek melayan cucu2 diva..
cucu2 lak kaki soping


ngan nenek sekali terjun pool..
tahniah nenek


atuk ada nenek ada ...
mmg manja tahap gaban lah dua beradik tu..
oklah tu..leh spend time ngan atuk ngan nenek kan..
babaiiiiii

adik kena tinggal


dalam dua minggu lepas kot..
makngah suri ada konvo di ipoh..
habis diangkut nyer suri ngan darin ke ipoh
tinggal adik sarah keseorangan di rumah..

tp manalah adik leh dok diam2 kat umah kan..
terus g midvalley pekena telor separuh masak kat Warung..
mama papa apalagi layan kopi ais..
layannnnnnn

tetiba mama papa rasa muda sbb bawak anak kecik sorang jalan2 midvalley..
hehehe

taip je apa saja

nuffnang

Pengikut